За нас

Семеен хотел Наполи се намира на самата главна улица на курортното селище Равда. Голяма част от кафетата, ресторантите и магазините, които са неизменна част за доброто прекарване на една почивка, са там. Вечерите може да прекарвате, освен в разходка по главната улица, където ще намерите всичко за Вас и забавления за детето, в романтична разходка по крайбрежната алея на Равда. 

Плажът се намира на 300 метра.

При нас ще намерите спокойствие, уют и добро отношение. Разполагаме с база от 26 легла, разпределени в 7 двойни и 4 тройни стаи. Всяка стая има самостоятелен санитарен възел, тераса с маса и столчета, телевизор с кабелна телевизия, климатик , термокана и безплатен интернет. 

Стаите са съвременно обзаведени и  се почистват от камериерка. 

За удобството на гостите имаме затревен вътрешен двор с обособени кътове за отмора, където Вашите деца могат да играят на воля.

Семеен хотел Наполи, Равда, разполага с ресторант-пицария, където можете да пробвате много ястия от националната кухня и богат асортимент от пици. Предлагаме разнообразно дневно меню от готвени ястия и супи. На терасата на заведението може да прекарате една незабравима вечер с приятели в приятна обстановка.

Заповядайте при нас!